Behandlinger

Copyright  © All Rights Reserved

Klik på billederne, for at læse mere om produkterne og behandlingerne:

Gelé Forlængelser og Gel Polish
BIO SCULPTURE & EVO2

Lash Lift, Brow Lamination
og Single Lash Extensions

SCANDIC BEAUTY

 Hårfjerning med voks

WAX LOGIC

 Øre akupunktur

NADA

BIO SCULPTURE GEL & EVO2


Hvis du har svage eller tynde negle, kan en gelé-behandling hjælpe til at styrke dem, enten med en forstærkning, en forlængelse eller blot en farvet gelé (Gel Polish). Geléen beskytter, styrker og plejer dine egne negle og giver dem mulighed for at vokse sig længere og stærkere. Geléen er opløselig og fjernes nemt og skånsomt, så naturneglen ikke skades.
Kontakt altid din negleteknikker for aftagning, da der er risiko for skade på naturneglen, hvis aftagning ikke udføres korrekt!


Alle gelér er fleksible, da de derved arbejder sammen med de naturlige negle for et mere holdbart og skånsomt resultat. Alle forlængelser er håndskulpturerede, da dette giver et mere naturligt resultat end pålimede tipper, samt giver færre negleskader, da der ikke bruges lim på naturneglene.

Find inspiration på Instagram #loutinanailz


Behandlinger:

Gel Polish er en farvet gelé, der lægges på dine egne negle. Geléen holder i op til 3 uger,  afhængigt af hvor hurtigt dine negle vokser. Geléen er opløselig og aftages skånsomt inden en ny behandling.


Forstærkninger af egne negle er en forstærkning i gelé, der lægges oven på egne negle, der enten er meget tynde eller skadet, eksempelvis efter neglebidning. Geléen beskytter og styrker din naturnegl, der efter nogle behandlinger kun behøver en permanent lakering, for at holde sig smuk og stærk.


Skulpturerede forlængelser er en forlængelse af den naturlige negl, samt en forstærkning i gelé, der begge skulptureres på egne negle. (Ingen brug af lim og plastiktipper). Efter få, kontinuerlige behandlinger vil din naturnegl få en flot længde, og du kan efterfølgende "nøjes" med en Gel Polish (evt. med forstærkning).


Opfyldning er en gelé-opfyldning på den nyudgroede del af neglen, der derved forlænger geléneglenes levetid. Typisk ved forstærkninger og forlængelser.


Silkereparation er en reparation af en skadet eller knækket negl. Der lægges silke på det skadede områder, der indkapsles i gelé og evt. dækkes af Gel Polish eller almindelig lak.


Aftagning er en skånsom opløsning af geléen, der ikke skader dine egne negle, men efterlader dem sunde og stærke.


Bio Sculpture Gel og EVO2 er det eneste neglesystem, som kan dokumentere, at systemet er 99 % allergifrit, ud fra kliniske test dokumenteret af Farmovs Paraxel, som gav Bio Sculpture Gel den højeste rating: 5 stjerner. Vores gelé er sammensat for at styrke og give næring til den naturlige negl. Der anvendes ingen primer eller aktivator og der files minimalt. Geléen skader ikke den naturlige negleplade og den fjernes hurtigt og skånsomt vha vores specialudviklede Gel Remover væske i løbet af 10-15 minutter. Alle produkter er 100% fri for formaldehyd, phthalater og toluene. Se her, hvordan Bio Sculpture Gel kan pleje og styrke dine egne negle: På 12 måneder


LASH LIFT + FARVE

Lash Lift giver dine naturlige vipper et naturligt buk, der både gør dem mere synlige, men også får øjet til at se større ud. Få dem farvet i samme behandling for et mere synligt resultat


BROW LAMINATION + FARVE

Brow Lamination er en korrektion og farvning af øjnbrynene. Har du få bryn, eller smalle bryn, evt. efter overplukning, kan en Brow Lamination få dine bryn til at syne kraftigere og mere fyldige - design og farve efter ønske.


SINGLE LASH EXTENSIONS

Eyelash Extensions er semi permanente øjnvipper, der bliver påsat direkte på naturvipperne med en speciel teknik. På hver enkel naturvippe bliver der påsat en vippe (Single Eyelash). Eyelash Extensions kan påsættes på alle, såfremt der er naturvipper, jævnt fordelt på øjnlåget. For at opnå bedst mulig holdbarhed, skal du komme til behandlingen uden make-up på og omkring øjnene.


BEMÆRK: Der må ikke anvendes mascara på Eyeash Extensions, da dette kan minimere holdbarheden, samt slide på vipperne. Det er vigtigt at holde vipperne rene, derfor anbefales det at vaske vipperne med Lash Shampoo hver dag.


Holdbarheden kan variere fra person til person, da det er individuelt, hvor mange øjnvipper man taber dagligt. hvordan man passer på vipperne, osv. I perioder kan man opleve, at man taber flere vipper end andre perioder. Fx. graviditet og stress kan forårsage øget vippetab.


En opfyldning vil typisk være krævet efter 2-4 ugen, for at opnå det bedste resultat. Efter 4 uger vil et nyt sæt være påkrævet. Du bør aldrig selv forsøge at fjerne dine Eyelash Extensions, da det kan skade dine naturvipper. Opsøg din teknikker for aftagning! 

Scandic Beauty vipper er syntetiske vipper af højeste, skandinavisk kvalitet


WAX LOGIC

Få fjernet uønsket hår fra (næsten!) alle steder på kroppen! Wax Logic´s voks har et højere smeltepunkt andre de fleste andre voksprodukter, hvilket påvirker flere aspekter af voksning. Voksens viskositet bliver anderledes og mere flydende. Det gør at voksen lægges på i et tyndere lag med en metalspatel.


Hvorfor er Wax Logic anderledes?

- Højere arbejdsstemperatur

- Højere smeltepunkt

- Tyndere viscositet

- Mere økonomisk

- Færre hårsækinflamationer

- Færre knækkede hår

- Mindre smertefuldt

- Hurtigere behandlingstid

- Voksning både med og mod hårets gro retning


Den højere vokstemperatur gør, at hårsækken åbner sig mere end ved anvendelsen af ​​en koldere voks. Dette reducerer risikoen for betændelse i hårsækken og indgroede hår. Samtidig bliver voks processen væsentlig mindre smertefuld for kunden og huden bliver mindre rød og påvirket.


Wax Logic er nytænkende, innovativ og revolutionerende.

Wax Logic voks har et højere smeltepunkt end de fleste andre voksprodukter. Den højere vokstemperatur gør, at hårsækken åbner sig mere end ved anvendelsen af ​​en koldere voks, og derved reducerer risikoen for betændelse i hårsækken og indgroede hår. Samtidig bliver voks processen væsentlig mindre smertefuld for kunden og huden bliver mindre rød og påvirket. Læs mere herunder


HVAD ER NADA?

(National Acupuncture Detoxification Association)


NADA er en simpel øre-akupunktur, der hjælper med at skabe balance i krop og psyke.

NADA er et standardiseret øreakupunktur-program, som består af fem kinesiske punkter i øret.

NADA handler om hjælp til selvhjælp, ved at anvende og afbalancere de ressourcer, som allerede er til stede i kroppen og dermed forbedre livskvaliteten.


Alle kan have gavn af NADA-behandlingen, da den har en beroligende, afstressende og styrkende funktion. Det er aldrig nødvendigt at fortælle behandleren, hvad man ønsker hjælp til.

Når punkterne aktiveres, sørger kroppen selv for at skabe balance, hvor der er størst behov.

Der er ingen bivirkninger forbundet ved NADA-behandlingen.


"NADA-spirit":

At udbrede kendskabet til NADA til så mange som muligt.

Derfor er prisen meget lav og primært til dækning af omkostninger.


NADA kan have en positiv virkning på:

• Lidelser i bevægeapparatet (muskel- og ledsmerter)

• Kroniske samt akutte skader

• Smerter, migræne, hovedpine

• Allergier

• Hedeture

• Søvnproblemer

• Hormonelle lidelser

• Humørsvingninger

• Følelsesmæssige problemer (udbrændthed, sorg, mv.)

• Fordøjelsen, udskillelse af affaldsstoffer

• Puls, blodtryk, kredsløb

• Mave-/tarmlidelser

• Styrke immunforsvaret

• Angst, stress, depression, fysisk og psykisk uro

• Særligt sensitivitet

• Koncentration, indlæring, eksamensangst

• ADHD, OCD, PTSD

• Personlig procesudvikling

• Rygestop*

• Appetitregulering*


* NADA kan med fordel benyttes i forbindelse med rygestop og appetitregulering. NADA tager toppen af trangen og styrker din vilje. Du skal have viljen til at stoppe med at ryge, for at kunne holde det - nålene er bare med til at hjælpe.NADA-behandlingen:

NADA-behandlingen består af fem ganske tynde sterile engangsnåle i hvert øre, som skal virke i 45 minutter, mens du sidder og slapper af. Behandling anbefales som en nonverbal behandlingsform, dsv. man anbefaler, at man ikke snakker, ser tv eller hører musik, mens nålene er i øerne.


Du vil efter behandlingen opleve en tilstand af afslapning, indre ro, klarhed og mulighed for fordybelse. Når nålene tages ud kan der i enkelte tilfælde komme få dråber blod, som let kan fjernes med en vatpind. Dette kan være fordi det er et ekstra aktivt punkt.


Behandlingsforløbet (antallet af behandlinger, samt hyppighed) er individuelt fra person til person, alt efter hvilke symptomer der skal behandles. En enkelt behandling kan have god effekt på nogle, men skal man have optimal effekt, skal man regne med 1-3 gange om ugen i op til 6 uger.

NADA kan også anvendes under graviditet.


 

NADA-punkterne og deres funktion:

Sympaticus: Virker afslappende og dæmper puls og blodtryk

Shen Men: Har en psykisk beroligende og anti-depressiv virkning

Nyren: Udskiller affaldsstoffer, er energigivende og angstdæmpende

Lungen: Udskiller affaldsstoffer og dæmper abstinens symptomer

Leveren: Renser for affaldsstoffer, dæmper aggression og muskelkramper.


Yintang: (I panden) Mod tankemylder og søvnproblemer, øger fokus og koncentration.NADA`s  historie

NADA blev udviklet i 1960èrne i Østen, hovedsaligt til afgiftning. I starten af 1970èrne udviklede den amerikanske psykiater Mic. Smidt en øre-akupunkturmodel, som nu er kendt som NADA metoden. NADA kom til Danmark i 1997, og anvendes på hospitaler, private institutioner, psykiatrien og i andre behandlings sammenhængen.


I USA anvendte man NADA-behandling efter World Trade Center katastrofen den 11. september 2001, til at behandle akut stress, chok, og angst blandt redningsfolk og ofre - især som nonverbal behandling, dvs. uden samtaleterapi hvis der ikke var ønske eller behov herfor.


I dag anvendes NADA til behandling ved Post traumatisk stress, som et tilbud til brandmænd, og andre med særligt stresset arbejde. Siden er NADA blevet udbredt mange steder i verden til første hjælp, ved traumatiske forhold ved krig og katastrofer, og er udbredt i fængsler, psykiatriske hospitaler og blandt misbrugere, som et tilbud, der kan medvirke til et bedre liv. I 2004 kom NADA til Afrika og metoden anvendes bl.a. til PTSD, gadebørnsprojekter og traumer.


I Danmark er NADA ved at være godt udbredt som tilbud til psykisk syge, ved post traumatisk stress, til misbrugere, traumatisere flygtninge, ADHD, rygeafvænning hos behandlere og lign.

Alle mennesker har gavn af NADA behandling til alle stressrelaterede gener og sygdomme.


I Danmark lider vi også af travlhed, udbrændthed, alvorlig stress, alvorlige sygdomme, psykiske svingninger, kriser og traumer, spiseforstyrrelser, afhængighed af nikotin, alkohol, sukker, mad osv. Envidere har vi et arbejdsmarked med en del stressrelateret arbejde og nogen steder med mobning og chikane. Danmark har i høj grad brug for at tilbyde den almene befolkning NADA behandling til afbalancering og sindsro, som et supplement til anden behandling. NADA vil være et gavnligt tilbud til militærveteraner, for traumer, PSTS, angst mv.