Wax Logic

Sidst opdateret d. 27. maj 2020

WAX LOGIC


Få fjernet uønsket hår fra (næsten!) alle steder på kroppen!

Wax Logic´s voks har et højere smeltepunkt andre de fleste andre voksprodukter, hvilket påvirker flere aspekter af voksning. Voksens viskositet bliver anderledes og mere flydende. Det gør at voksen lægges på i et tyndere lag med en metalspatel.


Hvorfor er Wax Logic anderledes?

- Højere arbejdsstemperatur

- Højere smeltepunkt

- Tyndere viscositet

- Mere økonomisk

- Færre hårsækinflamationer

- Færre knækkede hår

- Mindre smertefuldt

- Hurtigere behandlingstid

- Voksning både med og mod hårets gro retning


Den højere vokstemperatur gør, at hårsækken åbner sig mere end ved anvendelsen af ​​en koldere voks. Dette reducerer risikoen for betændelse i hårsækken og indgroede hår. Samtidig bliver voks processen væsentlig mindre smertefuld for kunden og huden bliver mindre rød og påvirket.


Wax Logic er nytænkende, innovativ og revolutionerende.

Wax Logic voks har et højere smeltepunkt end de fleste andre voksprodukter. Den højere vokstemperatur gør, at hårsækken åbner sig mere end ved anvendelsen af ​​en koldere voks, og derved reducerer risikoen for betændelse i hårsækken og indgroede hår. Samtidig bliver voks processen væsentlig mindre smertefuld for kunden og huden bliver mindre rød og påvirket. Læs mere herunder


Wax Logic - nytænkende, innovativ og revolutionerende!

I de seneste 100 år har teknologien og teknikkerne indenfor voksning ændret sig forbløffende lidt. Wax Logic ændrer alt omkring dette ved sin logiske, videnskabelige og passionerede tilgang.


Metoderne, der anvendes af Noiren Carrigg,  grundlægger af Wax Logic, udfordrer de traditionelle principper og fører dem ind i det 21 århundrede, ved at anvende warm wax med samme resultater som en hot wax. Med sin evne til at fjerne både korte og stride hår er wax logic ideel til alle områder.


Noiren Carrigg er Irer og har mere end 25 års erfaring med voksning. I Irland har hun i mange år været præsident i IBPA, Cidesco Section Irland og desuden været rektor på en Cidesco Skole.
 Copyright  © All Rights Reserved